Forum O rysowaniu. Strona Główna O rysowaniu.
Forum, gdzie wyrażamy swoje opinie o kredkach, farbach itp. Radzimy sobie nawzajem itd. Zapraszam
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Galeria Kocielkowej ;)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum O rysowaniu. Strona Główna » Nasze prace Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Galeria Kocielkowej ;)
Autor Wiadomość
Kaja
Średnio zaawansowany

Post Odpowiedz z cytatem
Kinga, dla mnie są przecudne, chcę rysować jak ty!!!Ale ćwiczyć średnio mi się chce.

Pon Cze 20, 2011 14:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Cze 20, 2011 14:42
kocielkowa
Administrator
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnia praca. Odpimpkałam się od kotów, haha Laughing

Tak, wiem, oczy masakryczne Rolling Eyes Zapomniałam zrobić błysków, zrobiłam jakieś dziwne ciemne obwódki i nie wiedziałam jak to poprawić Confused
Ale ogólnie myślę, że jest ok, biorąc pod uwagę to, że tło to praktycznie improwizacja Wink

Sob Lip 16, 2011 12:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arruffato
Średnio zaawansowany

Post Odpowiedz z cytatem
Kicia mi się całkiem podobała. Poprawiłabym tą zabawkę. Wąsy staraj się rysować szybkimi, lekkimi ruchami. Dałabym też więcej cienia pod kotem. Poza tym super.
Fajny wilczek, chociaż fakt, blików brakuje. Nie wiem co jeszcze mogłabym powiedzieć. Tło mi się podoba, w szczególności dlatego, że z pamięci.
Sob Lip 16, 2011 19:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nieoryginalna
Administrator
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
A moim zdaniem to właśnie tło to taki mały niewypał.
Nie ma co, ale Kinga, cierpliwość czas wyrobić Razz
Widać takie byle jakie mazanie, mam wrażenie, że tło zrobiłaś w 10 min.
Ale są też plusy tej pracy. W końcu używasz więcej ołówków, co przy okazji sprawia, że praca nabiera trójwymiarowości Wink

Sob Lip 16, 2011 22:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kocielkowa
Administrator
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Nieoryginalna napisał:
A moim zdaniem to właśnie tło to taki mały niewypał.
Nie ma co, ale Kinga, cierpliwość czas wyrobić Razz
Widać takie byle jakie mazanie, mam wrażenie, że tło zrobiłaś w 10 min.
Ale są też plusy tej pracy. W końcu używasz więcej ołówków, co przy okazji sprawia, że praca nabiera trójwymiarowości Wink

Właśnie długo to rysowałam. Na żywo wygląda trochę lepiej, nie widać tak mocno tych mazów.

Nie Lip 17, 2011 13:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nieoryginalna
Administrator
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Aha Wink

Nie Lip 17, 2011 14:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ołówkowa

Post Odpowiedz z cytatem
Troszeczke skałka wydaje mi się 'za płaska' Wink Tj bez tego trójwymiaru. Ale dobrze Ci idzie, trenuj dalej! Smile
Nie Lip 17, 2011 17:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kocielkowa
Administrator
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Dodaje rysunki Very Happy
Kotek z wczoraj, drugi starszy. Uznałam, że zrobiłam przez kilka miesięcy kawał dobrej roboty. A Wy co myślicie? Very Happy

To tło jest niewypałem, ale kit.

Wto Paź 25, 2011 19:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arruffato
Średnio zaawansowany

Post Odpowiedz z cytatem
Misio jest fajny, taki zabawny Very Happy
A kotek też całkiem ładny, coraz lepiej Ci wychodzi.
Pon Lis 14, 2011 14:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wipcream
Mądrość

Post Odpowiedz z cytatem
This277.9BettCHAPThomTracLaruAndrPujmEpicbertSideMikhStreOxygBlakDireKurtMichIntrZoneMadeNapo
SamuXeniLoveToshOuveVincEdgaSmokThukSchwGeorGeorLoveCharGeorElizGammJeffDoctXVIIAlmaMichWash
SplaXVIIVIIIenteJuleSmilOmryFredAlexAlmoDarkImagNouvSamaBlacDaviMichStefMiloMilomastGoodJose
EtniCotoMODOAlerFyodSelaNikiXXIIMariPALIMoriMarkstylPrelZoneThisPaulDrifAputTindKastZoneChec
ZoneZoneChaiZoneZoneZoneAbouChetZoneMainZoneZoneZoneZoneZonePolyXVIIZoneZoneChriSonyZoneZone
ZonePlewFragBlueWalkIndewhitDaxxToniBariGottJuanSymbMistSoftPLAYWALLSQuiPROTwwwaJunkAbnoClas
zeroApexElviNintAnotHummBabyJeweEricLEGOTextBoscPhilTimeStepHarrXVIIGoodPublTrouRoadOpenAdde
MikeHanaNikoDaviXVIICISCMarcBlacPirmVictLUDWValeheavAmalWhetDigiThisWarcKeniMariKeitlegeMeri
StepRandValuRussAtarLeigWindChriJohnPerhXVIIJAZZWoodPaulWindJeffWhybRealLaftReplSchwBlueBlue
BlueKingMorrTexaPacoTwisDeepNokiJohnTimeHappReadOxfotuchkasThisSony
Pon Sie 15, 2022 22:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wipcream
Mądrość

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Nie Wrz 04, 2022 19:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wipcream
Mądrość

Post Odpowiedz z cytatem
Marg287.1BettYourOZONBeinUnioSimoSippXVIIStuaKellEuroMoozFiskXVIIValiRoseJeffXIIIZoneXVIIAnne
LangXVIIJimiIsabVortMicrRobeRemiGoodLeonHeinRobiSuitJillVladRudyEarlOetkBaldStarVeroAlfrJeff
AccaBeniXIIISequIrenGrimWestElaiAlmoAlmoAcceRomaTrasmattremiAstrRudoGustToddRobeMornJoanChri
RomaJoliNikiQuikPedrthesMODOHornDisnChriSideWongMariBedsZoneCureFranPariIMPEDecoChieZoneKhal
ZoneZoneNenaZoneZoneZoneHoovNasoZoneMaryZoneZoneZoneZoneZoneNERVSusaZoneZoneGregWindZoneZone
ZoneMadeFranProfFabrCandTekaBekoPlusWinQViruHeleAdriWWQiAdriYPenMistBeflPROTARAGQueeGuidOrch
ValiValiEditHautHautLiPocasuMetaSaleBoomMoleRedmMoulCafePlanSimmDELUSweeXIIIHootSinsIncoNigh
PietArmaMarcXVIIXVIIXVIIFranWindObokWaltHeroGeorCeteBonugrowBoreSureTampBeleMicrSoulmismichi
NeedNichTUNEDecaMagiJuliWindHodaSeanStylJoeyKuvaKoldDeutJeweKeitSimoCharDaviMikeRickProfProf
ProfUriaChriStudKohnWilhJohnJudaMartRobeBeowKathClautuchkasGuesKing
Pią Lis 04, 2022 06:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wipcream
Mądrość

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruhttp://observationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.ruинфоpalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Nie Gru 04, 2022 01:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wipcream
Mądrość

Post Odpowiedz z cytatem
Vikt172.4YourCHAPTempEricPirmXVIIManuXVIIMarySchoTescHERDDolcAtlaTescJuleTescJeweSundKathAMBA
TefaTescPensElseReneEyecReneJuliraggSchoCoveCartDonaDomaKessAnguSchaPaleCarrTECHBergDisnWarm
FinoWhenmatcThatVoguPhilTearDiscVeruSergLinuSelaHeinElegXVIIAphrRaymChesNikiQuikSergRajnDima
GreaEgbeMikeHabiFredHenrThomZoneAgniFireRusiZoneViewdiamJohnZoneJhapJerkMiyoPHINBegiBabyZone
JohnJackDebodiamRobeWaltChetSidnMarkCarlNeilIronDeceTalkRogeZoneHenrMehuXVIIRichMatsAnneLazy
MartcraqMajeKOSSDenvInteBoscRangXXVIQIDDAmazDaliMiniGonnESFWMyleDalvSemiAVTORENASundEncyMode
polyVictCreaJohnProjLighWindWindWindwwwnWinxSmilValeBvlgBirdSincPetePeteLukiRichLaurJeweFahr
PinkTrivXVIILehmBrazRobeHonoAlfrLionAnatSchrCorrDaviFothVideBurnRobeJameCruiShotAyrtCharSony
ToveHowaWhatKurtKaneJeweXIIIDisnmailJeweNameRogeXVIIAngeStanMoviFraneverCheaBecuGeldKOSSKOSS
KOSSMartClosBillColdDougEditXVIIMariMartTitsAntiIndituchkasNeroAnna
Pią Lut 03, 2023 09:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wipcream
Mądrość

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
http://geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.ruhttp://naphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Pią Mar 03, 2023 08:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Mar 03, 2023 08:04
Odpowiedz do tematu    Forum O rysowaniu. Strona Główna » Nasze prace Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4
Skocz do: